Alternatief paarden centrum 'Renaissance'
Caroline Kimmerle
Elina van Wel
 
Welkom
Pensionstalling
Lessen en africhting
Foto's accomodatie
Tarieven
Clinics en Lezingen
Natuurgeneeskunde
Kruiden
Copyright/disclaimer
Agenda
Gastenboek
Links
Naslag allerlei
Reacties en inschrijving   

 

Natuurgeneeskunde

Het onderdeel Natuurgeneeskunde van ons paardencentrum is opgebouwd uit een breed assortiment homeopathische geneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgings- producten.

De natuurgeneeskunde heeft in de laatste jaren een grote toeloop gevonden, niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Het is gebleken dat bij vele aandoeningen van de spieren en pezen of chronische ontstekingen homeopathische middelen een effectievere  werking hebben dan de allopatische gangbare middelen. Onze mening is dat homeopathie en de allopatische medici erg goed met elkaar en naast elkaar kunnen staan om zo tot een optimaal resultaat te komen.

In de natuurgeneeskunde wordt gekeken hoe een klacht is ontstaan om aan de wortel van het probleem te kunnen beginnen met de genezing, terwijl confessionele medici veel doet aan symptoom onderdrukking via b.v. antibiotica.

Een groot voordeel van de natuurgeneeskunde is dat er geen chemische stoffen of hormonen gebruikt worden waardoor er geen nadelige bijwerkingen zijn.

Wij streven naar een optimalisering van de psychische en lichamelijk conditie van het dier om zo de zelfgenezing van het lichaam te activeren zodat de medicijnen alleen nog maar een ondersteunende werking hebben.

Als u vragen heeft of u wilt over een onderwerp meer weten, twijfel dan niet en neem contact met ons op.